Rekruttering

Vi hjælper med rekruttering af din kommende medarbejder

Med professionel rekruttering sørger vi for en medarbejder, der bringer ny viden og nye kompetencer til virksomheden. Det er ambitionen hos HR-Kompagniet hver gang, vi går ind i en ansættelsesprocedure.

Rekruttering med ro i maven

Hos HR-Kompagniet bistår vi dig og din virksomhed hele vejen gennem et ansættelsesforløb. Vi kan hjælpe helt fra afdækning og beskrivelse af jobprofil, over jobsamtaler og indhentning af referencer til endelig udvælgelse af den bedst matchende kandidat.

Når vi arbejder med rekruttering, deler vi typisk det samlede forløb op i to faser: Rekruttering og udvælgelse også kaldet search and selection.

Den første fase er rekrutteringen, der dækker over den brede og åbne proces. Her starter vi med at skabe et kandidatfelt ud fra den aftalte kandidatprofil, hvor målet er at gøre egnede kandidater med den rette faglige profil opmærksomme på, at der er opstået en mulighed for nye udfordringer.

Den anden fase er udvælgelsen, hvor vi begynder at snævre feltet af egnede kandidater ind. Her anvender vi vores store værktøjskasse med test- og analyseværktøjer samt vores store erfaringsgrundlag til at indsnævre feltet af kandidater. Målet i denne del af processen er at finde de kandidater med den bedst matchende faglige profil og personlighed.

Rekruttering af nye medarbejdere er en tidskrævende og vigtig opgave. Fejlansættelser kan koste dyrt rent økonomisk, men dit omdømme overfor kunder og samarbejdspartnere kan også tage skade. Som leder skal du ikke stå alene med ansvaret og bruge al din tid på tidskrævende ansættelsesprocesser, men du skal i stedet have en kompetent samarbejdspartner, der kan hjælpe dig sikkert i mål med dine rekrutteringer.

Vores rekrutteringsprocesser bliver skræddersyet til netop dig og din virksomheds behov, så du får den bedst mulige hjælp og ansættelsesproces. Det minimerer risikoen for dyre fejlansættelser og giver tryghed i en kompliceret og krævende proces.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, kan du kontakte os her til en uforpligtende samtale.  

Hvilke kategorier...

Hos HR-Kompagniet har vi en analytisk og erfaringsbaseret tilgang til rekruttering. Derfor arbejder vi primært med rekruttering af specialiserede ledere og medarbejdere enten i form af mellemledere, topledere, projektledere, specialister eller andre nøglemedarbejdere. Det er på disse stillingstyper vi er stærkest, og det er derfor helt naturligt her, vi skaber den største værdi for vores kunder.

Mellemledere

Mellemledere er bindeledet mellem medarbejderen og den øverste ledelse. Det er herfra, de daglige opgaver uddelegeres og herfra, organisationens operative drift styres. Mellemlederen skal derfor kunne håndtere medarbejderne, men skal også kunne bevare overblikket og samarbejde med den øverste ledelse.

Topledere

Toplederen står med det samlede ansvar for organisationen og dens drift. Topledere skal besidde det forkromede overblik, kunne analysere på det data der kommer ind og kunne tage de svære beslutninger. Ligeledes er det nødvendigt, at topledere kan sætte retningen.

Projektledere

Projektlederen hyres typisk ind til at styre virksomhedens specifikke projekter og har gerne et specifikt kompetenceområde samt en særlig organisatorisk evne til at navigere sikkert igennem afgrænsede projekter/opgaver.

Specialister

Specialisterne kan have mange forskellige specialer, men er særligt kendetegnet ved et stort kendskab til et særligt område. Specialisterne bliver stadigt mere efterspurgte og er afgørende medarbejdere for at kunne opretholde virksomhedens konkurrenceevne.

Nøglemedarbejdere

Nøglemedarbejderne kan være mange forskellige typer medarbejdere – lige fra en sælger til en regnskabsassistent eller en koordinator, der alle har en vigtig rolle i forhold til det vigtige samarbejde på tværs i virksomheden.