Om HR-Kompagniet

Vi finder den helt rigtige medarbejder​

HR-Kompagniet er specialiserede i at finde de rigtige chefer, ledere, projektledere, koordinatorer eller nøglemedarbejdere, der personligt og fagligt passer bedst til virksomhedens udfordringer. Den rigtige medarbejder kan være den afgørende faktor for at få styrket en proces, en afdeling, en bundlinje.

Lene Bakgaard

Lene har en stor kompetence og mange års erfaring med rekruttering og har gennemført utallige ansættelser i en lang række virksomheder i forskellige brancher. Igennem 13 år har Lene været selvstændig konsulent, er partner i HR-Kompagniet og driver også konsulentvirksomheden – Bakgaard Consulting. Lene arbejder med rekruttering, leder- og organisationsudvikling, strategiimplementering, coaching og udvikling af teams.

Lene har ligeledes en uddannelse som Professional Certified Coach (PCC) fra International Coach Federation (ICF) 2008 og er certificeret i Team Coaching Intensive fra Team Coaching International (TCI) 2007. Derudover har hun tidligere været ansat i både nationale og internationale virksomheder. Desuden har Lene mange års erfaring som facilitator af workshops og underviser af ledelseskoncepter.

Følgende certificeringer bliver brugt i forbindelse med rekrutteringsopgaver:

Rekrutteringsværktøjerne: Leadership Focus Profile (LFP), Personality Focus Profile – 12 Factor (BtB), Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS), Decision Styles (DS), Ability Focus Profiles (EFP), Karriereprofilen.

Typeværktøjerne
: Enneagrammet, Advanced Enneagram Team Dynamics, JBTA, Teamdiamanten, testværktøjerne Master Management, Master Person Analyse og Master Sælger Analyse 360 gr., Leadership Equity Assessment (LEA)

Hvis du vil vide mere om Bakgaard Consulting, kan du læse mere her.

Anders Moestrup

Anders har en stor kompetence og mange års erfaring med rekruttering og har gennemført utallige ansættelser i en lang række virksomheder i forskellige brancher. Igennem 13 år har Anders været selvstændig konsulent, er partner i HR-Kompagniet og driver også Konsulenthuset Moestrup. Anders arbejder med rekruttering, leder-, strategi- og organisationsudvikling, strategiimplementering og forandringsledelse.

Anders har ligeledes en uddannelse som Master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet og tidligere en Officersuddannelse fra Hærens Officersskole. Anders har tillige mange års undervisningserfaring – og har faciliteret et utal af workshops for mange forskellige virksomheder og organisationer.

Følgende certificeringer bliver brugt i forbindelse med rekrutteringsopgaver:

Rekrutteringsværktøjerne: Leadership Focus Profile (LFP), Personality Focus Profile – 12 Factor (BtB), Personality Focus Profile – 6 Factor (OTS), Decision Styles (DS), Ability Focus Profiles (EFP), Karriereprofilen.

Typeværktøjerne: MBTI, JTI, JBTA, FIRO-B, Element A, DISC, Teamkompasset og Teamdiamanten, Leadership Equity Assessment (LEA).

Hvis du vil vide mere om Konsulenthuset Moestrup, kan du læse mere her.

HR-Kompagniet

HR-Kompagniet yder support til virksomheder, som ønsker at rekruttere det bedste faglige og personlige match til deres virksomhed.

Som samarbejdspartner er vi professionelle, troværdige og engagerede i enhver opgave. Vi har fokus på kvalitet – og på at udføre en bemærkelsesværdig god proces hver gang.

Vi, som konsulenter, har en solid og mange års erfaring med udvikling af virksomheder/organisationer, ledere, medarbejdere og teams; har drevet og faciliteret utallige workshops og seminarer; og har gennemført utroligt mange coaching/sparring sessioner.

Dermed har vi opnået en enorm viden om, hvad der rører sig i virksomhederne, og hvordan samarbejde og personligheder spiller sammen blandt ledere og medarbejdere. Den viden gør vi brug af, hver gang vi gør os umage med at rekruttere det bedste match for vores kunder.