Stilling

Økonomielev Bogholderiet – Skibby

Bogholderiet i Skibby søger en økonomielev med stor interesse for tal og en særlig god serviceindstilling. Har du styr på basisviden omkring regnskab? Er du glad og udadvendt, har lyst til at lære alt om daglig bogføring og have masser af kundekontakt? Er du også en selvstændig person med teamånd? Så se med her:

Stillingen

Bogholderiet er en lille ambitiøs virksomhed med 19 år på bagen, som består af i alt 13 friske og glade medarbejdere. Der er en udbredt stærk teamånd og et stort engagement i alles arbejde, i hinanden og i kundeservice. Opgaverne løses med respekt for hinanden og kunderne og altid med et smil på læben.

Dine primære arbejdsopgaver

Du skal oplæres i alt inden for daglig bogføring. Herunder bogføring af finans-, debitor- og kreditorbilag, fakturering, betaling af regninger, udarbejdelse af gager, rykning af debitorer samt den daglige kontakt til kunderne. Med andre ord alt fra
A til Å inden fra regnskab.

Der vil i perioden fra den 1. til den 6. i hver måned være ekstra travlt. Derfor er din fleksibilitet vigtig for Bogholderiet, da der altid er brug for at yde en ekstra indsats i denne periode.

Der er tale om en 2-årig uddannelsesstilling, som ønskes besat snarest muligt – eller efter aftale. Du vil få store muligheder for at udvikle dig personligt som fagligt i dette job.

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer efter nærmere aftale.

Din kvalifikationer

  • Du brænder for allround bogholderi – og har lyst til at lære det hele fra bunden.
  • Du er serviceminded, glad for tal, engageret og ansvarsbevidst.
  • Du er i stand til at holde fokus på opgaverne og hovedet koldt.
  • Du kan lide at arbejde selvstændigt i et stærkt team, hvor vi altid har tid til at hjælpe hinanden.
  • Du har som person en god energi.
  • Du har lyst til at lære nyt og er omstillingsparat.

Evt. spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til

at kontakte Tina Danielsen fra Bogholderiet på

tlf.: 29 46 06 66 eller e-mail: tina@tinadanielsen.dk

Vilkår

Arbejdsstedet er: Hovedgaden 60, 4050 Skibby.

Ansøgning

HR-Kompagniet bistår Bogholderiet i rekrutterings-processen. Du ansøger ved at trykke på ”søg jobbet online-knappen” via siden på Jobindex – hvor du bliver guidet i at indlægge din ansøgning samt CV med foto.

Ansøgningsfrist

25. september 2019 kl. 15.00.