Stilling

Business Controller til Kalundborg Forsyning

Kalundborg Forsyning er en virksomhed med 80 medarbejdere, og anses for at være blandt frontløberne inden for forsyningsbranchen. Medarbejdernes faglige udvikling og trivsel sættes højt. Der stilles store krav, men samtidig gives der vide rammer for opgaveløsningen. Kunderne er både borgerne og de store virksomheder i Kalundborg Kommune. Virksomheden er i kraftig udvikling og kan godt lide at være trendsætter, og dermed er innovation en del af dagligdagen. Kalundborg Forsyning renser f.eks. overfladevand til drikkevandskvalitet, og har Danmarks største varmepumpe, der producerer varme ud af spildevand. Kalundborg Forsyning er en central aktør i den internationalt anerkendte Kalundborg Symbiose.

Stillingen

Kunne du tænke dig at blive Kalundborg Forsynings nye Business Controller, og kunne du tænke dig at arbejde i en  ambitiøs organisation med fokus på bæredygtighed og innovation? Kan du håndtere komplekse analyseopgaver og har du solide IT-kompetencer? Er du også god til at foretage oversættelsesarbejdet af hårde tal til forståeligt almindeligt sprog, så er du måske Kalundborg Forsynings nye Business Controller.

Som Business Controller kommer du med reference til Økonomidirektøren til at indgå i et team i en professionel organisation, hvor nøgleordene passion, relationer, ambition og motivation er helt centrale.

Der tilbydes gode muligheder for hjemmearbejde og trivsel bliver prioriteret. Du vil være ansvarlig for økonomiske analyser og kommunikation omkring disse. Du må meget gerne have kendskab til Navision og PowerBI.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Sikring af høj datakvalitet i organisationen
  • Optimering af arbejdsgange
  • Rapportering og opfølgning på KPI´er
  • Analyse og præsentation af data
  • Gennemførelse af økonomiske analyser, herunder benchmarking
  • Deltage i ad-hoc projekter på tværs
  • Omsætte komplicerede økonomiske analyser, tal og kurver til almindeligt sprog, bla. via rapportering til bestyrelse

Din kvalifikationer

Du har en relevant økonomisk uddannelse som cand. merc., cand polit. eller lign. Du har teorien i orden og vil være med til at skabe resultater for koncernen. Du har gerne erfaring fra en tilsvarende stilling. Du kan bevæge dig på såvel de overordnede rammer som ned i detaljen på opgaverne.

Du er ansvarsbevidst og analytisk i din tilgang og kan håndtere mange samtidige deadlines og arbejdsopgaver.

Du kan tilpasse dig til et miljø i konstant udvikling og forandring. Du er god til at kommunikere internt og eksternt på alle niveauer, både skriftligt og mundtligt.

Du er superbruger i Microsoft Office, særligt Excel.

Vilkår

Du vil blive aflønnet efter kvalifikationer og Industriens Funktionær-overenskomst.

Ansøgning

HR-Kompagniet bistår Kalundborg Forsyning i vurderingen af de indkomne ansøgninger samt gennemførelse af ansættelsesinterviews.

Ansøg via stillingsannoncen på Jobindex (tryk på ”søg jobbet online”-knappen) hvor du vil blive guidet i at indlægge din ansøgning samt CV med foto.

Vi gør opmærksom på, at vi kun modtager ansøgninger sendt via det elektroniske rekrutteringssystem.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos Økonomidirektør Birgitte Husballe på telefon 2482 9355 eller hos Konsulent Anders Moestrup på telefon 2335 8090.

Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist

Den 1. oktober 2020 kl. 10.00.