Stilling

Area Sales Manager – til Danmark VEST Plus-Plus A/S

Plus-Plus A/S er en dansk legetøjsvirksomhed. Produktionen af det originale og kreative legetøj sker på firmaets egen fabrik ved Holbæk og de beskæftiger ca. 30 medarbejdere. Produkterne sælges hovedsageligt gennem et stort netværk af distributører rundt om i verden. Plus-Plus A/S er en vækst-virksomhed, hastigt voksende og med store ambitioner. Fra 2020 overtager Plus-Plus det direkte salg til detailhandlen i de fire nordiske lande, og derfor etableres nu nordisk salgsorganisation. Der er rig mulighed for selv at være med til at udvikle og påvirke i dagligdagen.

Stillingen

I stillingen som Area Sales Manager får du ansvar for salg og videreudvikling af salget af Plus-Plus legetøjsprodukter i et aftalt område. Du vil referere til den nordiske Salgsdirektør, og bliver en vigtig part af et samlet salgsteam og af Plus-Plus’ fortsatte succes og ekspansion.

Din primære rolle bliver at drive salget i dit område, finde nye forretningsområder og samtidig tage ansvar for at udvikle og vedligeholde de stærke relationer til kunderne og øvrige samarbejdspartnere. Dermed er du med til at sikre, at Plus-Plus fastholder og udvikler sin position som leverandør af legetøjsprodukter i høj kvalitet.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Salg på alle niveauer fra kædekontorer til butiks-besøg.
 • Opdyrkning af salg til nye kunder og markeds-segmenter.
 • Salgsbudgettering, opfølgning og markeds-udvikling.
 • Udarbejdelse af handlingsplaner for de enkelte kunder/segmenter.
 • Bidrage til de rette markedsføringsindsatser i samspil med kollegaer i marketing og produkt-udvikling.
 • Sikre kontrakter, priser, tilbudsafvigelser mm.
 • Udvikle og vedligeholde kundebase og netværk

Din succes skabes via god planlægning, et solidt købmandsskab, højt drive, fleksibilitet, engagement, gennemslagskraft og vedholdenhed.

Din kvalifikationer

 • Du har en relevant kommerciel uddannelse og det er afgørende, at du har en solid erfaring fra en lignende rolle i en international virksomhed.
 • Du begår dig godt hos kunderne, som tæller faghandlen, øvrige detailsegmenter og webshops.
 • Som person gør du en positiv forskel, og du forstår at begejstre andre med dine idéer og forslag.
 • Du arbejder professionelt og analytisk med salgs- data og er god til at se nye muligheder for mersalg i butikker og online.
 • Du er typen, der drives af resultater, når dine mål og er vant til at arbejde med IT-værktøjer.
 • Det forventes, at du arbejder selvstændigt men også aktivt bidrager som teamplayer i salgsteamet.

Vilkår

Der tilbydes et spændende og udfordrende job med fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer og inkluderer pensionsordning. Den nye Area Sales Manager forventes at arbejde ud fra eget hjem, som vi forestiller os er beliggende i Østjylland/Trekantsområdet.

Tiltrædelse: Den 1. december 2019.

Ansøgning

HR-Kompagniet bistår Plus-Plus i rekrutteringsprocessen. Har du spørgsmål til jobbet kontakt venligst konsulent Lene Bakgaard på tlf. 2023 5227.

Du ansøger ved at trykke på ”søg jobbet online-knappen” via siden på Jobindex – hvor du bliver guidet i at indlægge din ansøgning samt CV med foto.

Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist

mandag den 23. september 2019 kl. 16.00