Akutelle jobs

Få overblikket over ledige stillinger​

Ingen ledige stillinger

Vi har flere gange anvendt Anders Moestrup til en række ansættelsesprocesser i BIOFOS til rekruttering af nøglemedarbejdere, specialister og chefer i virksomheden. Anders er rigtig god til at lave en grundig og struktureret proces omkring ansættelser, der sikrer de rette medarbejdere for vores virksomhed. Jeg synes at Anders har de fornødne værktøjer, en særdeles stor menneskelig og psykologisk indsigt, samt den nødvendige fleksible indstilling til at lave en god ansættelsesprocedure. Han har tilført god værdi til BIOFOS i form af gode nye medarbejdere og samtidigt lettet og kvalificeret ansættelsesprocessen. Jeg kan klart anbefale brug af Anders Moestrup til andre virksomheder.

John B. Christiansen

Adm. Direktør BIOFOS

Plus-Plus har samarbejdet med Lene Bakgaard i forbindelse med rekrutteringsproces af flere forskellige nøglemedarbejdere til vores virksomhed – både til chefstillinger og medarbejder med omdrejningspunkt. Lene Bakgaard har kvalificeret og professionelt gennemført rekrutteringer, som har bidraget til et match for både os som virksomhed og den ansatte. Hendes store menneskelige indsigt og engagement samt stærke testværktøjer har gjort, at vi er utroligt glade for samarbejdet med Lene Bakgaard. Jeg vil helt klart anbefale brug af Lene til andre virksomheder.

Martin Pihl

Adm. Direktør, Plus-Plus A/S

PR electronics har samarbejdet med Lene Bakgaard i forbindelse med rekrutteringsproces af både danske og internationale ledere samt nøglemedarbejdere. Lene Bakgaard tilførte en ny dimension til vores rekrutteringsproces der i høj grad sikrede et bedre match mellem både den ansatte, lederen og værdierne i PR electronics. Hendes engagement, værktøjer samt grundige proces har bidraget til at højne kvaliteten i forbindelse med nyansættelser og onboarding processen.

Simon Bisbo

Chief Sales Officer, PR electronics A/S

I forbindelse med et ansættelsesforløb via HR-Kompagniet, har jeg oplevet et yderst professionelt og gennemført rekrutteringsforløb. Gennem hele processen blev den gode kommunikation varetaget af Anders Moestrup. Via imødekommende dialog, typeværktøjer, professionelle interviewteknikker og mødeaktiviteter, sidder jeg tilbage med en rigtig god fornemmelse af, at min kommende arbejdsgiver og jeg har fået afstemt hinandens værdier og forventninger til jobbet, hinanden og fremtiden. HR-Kompagniet er en af de mest seriøse og troværdige rekrutteringsvirksomheder, jeg har haft kontakt med i min karriere. Jeg kan på det varmeste anbefale HR-Kompagniet til andre virksomheder, som vil have professionel sparring i rekrutteringsforløbet. Jeg har haft en fantastisk professionel oplevelse og følt mig godt tilpas under hele forløbet.

Helle Sjøberg Fredensborg

Salgskoordinator

I Odsherred kommune har vi benyttet HR-Kompagniet til at forestå rekrutteringsprocessen af vores nye Økonomichef. Jeg oplevede en velplanlagt og god rekrutteringsproces gennemført af Lene Bakgaard og Anders Moestrup. Der var fin styring og information undervejs og kandidaterne følte sig godt taget hånd om. Vigtigst af alt afsluttede vi processen med valget af en rigtig god kandidat. HR-Kompagniet leverede en proces, der i dette specifikke ansættelsesforløb, sagtens kan måle sig med de store rekrutteringsbureauer, selvom de er et mindre lokalt funderet rekrutteringsbureau.

Claus Steen Madsen

Kommunaldirektør, Odsherred Kommune